Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 26

     25 квітня 2019 року в с.Оріхівка біля Пам’ятного знака «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС» було людно. Цього дня у 1986 році сталася аварія на Чорнобильській АЕС – найбільша техногенно-екологічна катастрофа сучасності. Вибух стався на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС та призвів до зростання радіаційного рівня, який у 30-40 разів більший, ніж при ядерному вибуху в Хіросімі в 1945 році.
     Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.
На ліквідації наслідків цієї величної катастрофи пішли і наші земляки, жителі Оріхівського старостату: хто за покликом серця, хто за повісткою з військомату.
     До Пам’ятного знаку прийшли учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, вдови померлих ліквідаторів, учн ... Читати далі »

Переглядів: 213 | Додав: gosha_p | Дата: 26.04.2019 | Коментарі (0)

     Цього року фонд «Серце до серця» організував 14-ту Всеукраїнську благодійну акцію під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка триватиме з 1 по 30 квітня 2019 року. Основна її  мета – збір коштів для придбання кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні України.

     ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича також відгукнувся на даний заклик. В рамках цієї акції було проведено Благодійний концерт  для жителів с.Березівка. А вчора, 24.04.2019, організовано благодійний ярмарок кондитерських виробів. Діти власноруч та з допомогою батьків приготували їх велику кількість. Це були і піцци ... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: gosha_p | Дата: 26.04.2019 | Коментарі (0)

     Шкільне подвір’я – візитівка навчального закладу, про який з першого погляду складається враження. Гарно оформлене, оточене зеленню і доглянуте шкільне подвір’я виховує у дітей почуття прекрасного, любов до природи і рідного краю, а також покращує настрій, піднімає життєвий тонус, позитивно впливає на здоров’я як дітей, так і дорослих.

     Наша школа знаходиться в мальовничому куточку  с.Оріхівка - Агромістечку. І шкільне подвір’я не просто місце проведення урочистих заходів — це місце, яке символізує зв’язок поколінь. На  території ОЗ Оріхівська ЗОШ І ... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: gosha_p | Дата: 26.04.2019 | Коментарі (0)