Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24

03.04.2019 відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Засульської сільської ради. Рішенням атестаційної комісії ІІ рівня визначено, що відповідають займаним посадам учителі ОЗ «Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»:

- Шостак Лілія Борисівна, директор закладу освіти;

- Клименко Валентина Борисівна, учитель математики, відповідає раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель» та присвоєно  кваліфікаційну категорію ... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: gosha_p | Дата: 24.04.2019 | Коментарі (0)

    Набридла зима, але й весна не завжди тішить гарною погодою. Тому адміністрація школи вирішила влаштувати для учнів 7 - 9 класів ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів справжнє водне свято, організувавши їм  18.04.2019 поїздку до басейну м.Лубен. Їх гостинно зустріла інструктор Марина Ігорівна та розповіла про правила поводження в басейні.  Разом з інструктором Лідією  Іванівною для дітей було проведено вправи для розминки, після якої вони повністю «поринули» у водну стихію. Вони плавали, пірнали, грали з м’ячем…  Швидко промайнули 2 години. Діти поверталися додому втомленими, але задоволеними. Вони прямо «світилися» від щастя! А що може бути кращим за здорових і усміхнених дітей!

... Читати далі »

Переглядів: 216 | Додав: gosha_p | Дата: 24.04.2019 | Коментарі (0)

     В 2018-2019 н.р. на базі ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича Засульської сільської ради проводили роботу такі гуртки, як: "Етнолялька" (кер. Н.М. Крутських), спортивний (кер. Остапенко В.В.), "Театральне мистецтво" (кер. Жмак Я.В.), «Сучасна хореографія» (кер. Лишко Т.С.), "Вокальне мистецтво»"(кер. Насонова К.П.). Їх з задоволенням відвідують 70 % учнів нашої школи. Результатом навченості гуртківців є участь у різноманітних конкурсах, Спартакіаді. Однією з форм їх звітної роботи - є участь гуртківців у заходах Засульської ОТГ, с.Оріхівка та навколишніх сіл.
     5 квітня 2019 року учні ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів провели благодійний концерт для жителів с.Березівка. Разом з театральним колективом "Едельвейс»"(мюзиклом "Попелюшка" ) присутні поринули в чарівний світ ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: gosha_p | Дата: 24.04.2019 | Коментарі (0)