Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 26 » Дитяче серденько, живи!
21:58
Дитяче серденько, живи!

     Цього року фонд «Серце до серця» організував 14-ту Всеукраїнську благодійну акцію під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка триватиме з 1 по 30 квітня 2019 року. Основна її  мета – збір коштів для придбання кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні України.

     ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича також відгукнувся на даний заклик. В рамках цієї акції було проведено Благодійний концерт  для жителів с.Березівка. А вчора, 24.04.2019, організовано благодійний ярмарок кондитерських виробів. Діти власноруч та з допомогою батьків приготували їх велику кількість. Це були і піцци, і різноманітні тістечка, і великі торти. Було цікаво спостерігати, як вони намагалися створити рекламу своїм виробам та якомога вигідніше їх продати.

     Не залишилися осторонь ні вчителі, ні мешканці нашого села, які  із задоволенням купували прорекламовані товари. Ярмарок вдався на славу! Виручені кошти ( в сумі 2200 грн ) було перераховано на розрахунковий рахунок для придбання кардіологічного медичного обладнання.

     Дякуємо всім батькам та дітям, які відгукнулися та долучилися до Всеукраїнької благодійної акції «Серце до серця»!

Переглядів: 212 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar