Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 26 » Школа починається зі шкільного подвір’я
21:42
Школа починається зі шкільного подвір’я

     Шкільне подвір’я – візитівка навчального закладу, про який з першого погляду складається враження. Гарно оформлене, оточене зеленню і доглянуте шкільне подвір’я виховує у дітей почуття прекрасного, любов до природи і рідного краю, а також покращує настрій, піднімає життєвий тонус, позитивно впливає на здоров’я як дітей, так і дорослих.

     Наша школа знаходиться в мальовничому куточку  с.Оріхівка - Агромістечку. І шкільне подвір’я не просто місце проведення урочистих заходів — це місце, яке символізує зв’язок поколінь. На  території ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича  ростуть туї, каштани, фрутові дерева. Під парканом, струнким рядом, височіють тополі.  Зліва від будівлі школи є парк, де можна побачити і берези, і липи, і клени. У центрі подвір’я та біля спортивного майданчику розташовані квіткові клумби. Наше шкільне подвір’я завжди чисте й доглянуте, красиве та затишне,  зелене та веселе, адже з нього завжди лунає сміх щасливих дітей. Красиво обладнане подвір`я у виховному сенсі позитивно впливає на розвиток естетичних смаків школярів. Діти долучаються до прекрасного, навчаються берегти шкільне майно.

     Щоб шкільне подвір'я було чистим. доглянутим та милувало око перехожих, у рамках місячника благоустрою було проведено субботник.  Учні школи разом з класними керівниками та вчителями «підводили останні штрихи»: займалися скопуванням квіткових клумб, підбілюванням дерев. Також було здійсне прибиранням території біля православної каплички, яка знаходиться поблизу паркану школи (адже скоро Великдень і односельці будуть приходити сюди, щоб прийняти участь у пасхальному освяченні).

     Тепер залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів — зробити наше село квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.
  Всі учасники працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи! Всім, хто працював – велике спасибі!

Переглядів: 192 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar