Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Гастрольний тур продовжується
10:01
Гастрольний тур продовжується

     В 2018-2019 н.р. на базі ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича Засульської сільської ради проводили роботу такі гуртки, як: "Етнолялька" (кер. Н.М. Крутських), спортивний (кер. Остапенко В.В.), "Театральне мистецтво" (кер. Жмак Я.В.), «Сучасна хореографія» (кер. Лишко Т.С.), "Вокальне мистецтво»"(кер. Насонова К.П.). Їх з задоволенням відвідують 70 % учнів нашої школи. Результатом навченості гуртківців є участь у різноманітних конкурсах, Спартакіаді. Однією з форм їх звітної роботи - є участь гуртківців у заходах Засульської ОТГ, с.Оріхівка та навколишніх сіл.
     5 квітня 2019 року учні ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів провели благодійний концерт для жителів с.Березівка. Разом з театральним колективом "Едельвейс»"(мюзиклом "Попелюшка" ) присутні поринули в чарівний світ казки. Учасники вокального ансамблю "Дивосвіт" та його керівник Катерина Насонова зачарували своїм чудовим співом. А танцювальний колектив "Грація" радував присутніх запальними танцями. Нікого не залишило байдужим чудове виконання вокально-хореографічної композиції "Варенички".
Під час виступу юних артистів у залі не змовкали гучні оплески, якими вони нагороджували дітей.
     Глядачі щиро дякували за чудовий виступ. Від старости Березівського старостинського округу Віри Білошапко діти отримали не тільки подяку, але і багато солодощів.
Прощаючись, ми не говорили "До побачення!", а говорили "До нових зустрічей!".
За допомогу в організації та проведенні благодійного концерту хочемо подякувати директору Березівського СБК Тамарі Соколенко та художньому керівнику Карині Лемтюговій.

 

Переглядів: 195 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar