Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 4 » Започатковано турнір пам’яті з волейболу
21:48
Започатковано турнір пам’яті з волейболу

      24.03.2019  на базі ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича Засульської сільської ради започатковано  турнір з волейболу пам'яті загиблого воїна АТО Розуменка Артема. Дату першого турніру вибрано не випадково. Адже саме в цей день йому мало б виповнитися 24 роки.

     Розуменко Артем Олександрович народився 24 березня 1995 року в селі Оріхівка Лубенського району Полтавської області. 2002 – 2012 р.р. – навчання в Оріхівській ЗШ I-III ступенів.

     Веселим та життєрадісним, доброзичливим та справедливим хлопчиком запам’ятали його в стінах Оріхівської школи. Ще здитинства Артем мріяв про професію військового, але так склалася доля, що здійснити її він зміг лише після закінчення Кременчуцького ПТУ №26, йдучи на службу до лав Збройних Сил України 25 жовтня 2013 року. Для проходження військової служби він був направлений до м. Чугуїв в військову частину А-0501.        Події, що відбувалися в нашій країні не залишили байдужим Артема і він 19 липня 2014 року направляється добровольцем на посаду номера обслуги гранатометного відділення, гранатометного взводу, механізованого батальону військової частини А-3283 м. Кривий Ріг та відправляється в зону АТО.

       28 серпня 2014 року зв’язок з Артемом Олександровичем зник в районі Іловайська, під час участі в антитерористичній операції на Сході України.

      Майже 5 місяців   Артем вважався безвісти зниклим. Щоденні пошуки, з надією на повернення Артема до рідної домівки, зігрівало батьків: Сніжану Миколаївну та Олександра Володимировича. Але не судилося, страшна звістка, що надійшла до Лубенського району 23 січня 2015 року, болем увірвалася в серце кожного, хто його знав.

     29 серпня 2014 року Артем Олександрович Розуменко загинув у 19-річному віці в Іловайському котлі, захищаючи незалежність  та українську демократію.

     В пам’ять про Артема на фасаді  ОЗ «Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ст.» встановлено меморіальну дошку, а в приміщенні школи оформлено куточок пам’яті.

     На турнірі були присутні : староста Оріхівського старостату Розумій Олександр Іванович , учителі, батьки загиблого воїна АТО, односельці.

     В цьому турнірі взяли участь 4 команди : Оріхівка – 1, Оріхівка – 2, Засулля, Тарандинці
Ігри проходили за коловою системою.

     Турнір відбувся в теплій, дружній атмосфері. Ми вдячні всім, хто виявив бажання прийняти участь у ньому.

     Вітаємо команду Оріхівка-2 за вдалу гру. Її було нагороджено кубком та Дипломом ІІІ ступеню виконавчого комітету Засульської сільської ради та всіх учасників команди – медалями (до речі під час гри за ІІ та ІІІ місця вони поступилися команді суперниці із Тарандинець лише 1 очком). Бажаємо командам Оріхівки подальших успіхів та перемог!

Переглядів: 207 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar