Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 11 » Ми – за чисте довкілля
21:34
Ми – за чисте довкілля

     З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити своє село чистим та охайним. Тому воно потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення. В ОЗ «Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» вже стало традицією на початку весни проводити місячник благоустрою. У нашій школі розпочали акцію учні 1-11  класів нашого закладу на чолі зі своїми класними керівниками. Усі працювали дружно і злагоджено. І діти, і учителі поверталися  додому втомленими, але щасливими від того, що роблять добру справу.

     У рамках місячника благоустрою проведено суботник та прибрано не тільки  шкільне подвір'я , а й частину прилеглих до школи теритерій, парк та пам'ятник загиблим воїнам.

     Наразі, місячник ще триває, та ми вже прибрали та вивезли сміття, висадили 10 дерев та 5 кущів, упорядкували квіткові клумби.

     Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості. Давайте долучатися до заходів благоустрою не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

 

Переглядів: 212 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar