Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 28

З 13січня по 17 січня 2016 р. у місті Вільнюс, Литовської республіки відбувся міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія», учасниками якого були і учні Оріхівської ЗШ І-ІІІ ст. Організаторами фестивалю виступили Всеукраїнські громадські благодійні організації – «Серце до серця» та «Рівний-рівному» за підтримки Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України та інших.  У фестивалі взяли участь понад 200 осіб з різних регіонів України та Литви. Полтавську  область гідно представили дівчата Оріхівської школи: Савченко Мар’яна, Остапенко Поліна. Масовець Анастасія, Пелюшкіна Наталія, Довгаленко Дарина, Сахненко Богдана, Пампура Альона, які виступали у номінації «Молодь обирає здоров’я», та отримали диплом за зайняте ІІ місце. Своїм виступом дівчата вразили не тільки глядачів, а й членів журі. Та головне в тому,що команда ще більше ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: gosha_p | Дата: 28.01.2016 | Коментарі (0)

Зимові свята – це завжди очікування святкової казки, дива. Це – новорічні вітання та щедрі побажання, смачна кутя, гостини. Здавна у народі говорили: якщо на зимові свята колядують та щедрують, ввесь рік буде щасливим та багатим.

   Керуючись доброю українською традицією Оріхівські школярі, на свято Різдва, ходили гуртом колядували по селу – вітали добрих людей з Новим роком та Різдвом Христовим , закликали добробут, злагоду, та багатий урожай, щастя та міцне здоров’я.

... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: gosha_p | Дата: 28.01.2016 | Коментарі (0)

Лубенська Районна  державна адміністрація  та відділ освіти постійно опікується проблемами освіти, зокрема сільської школи, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільського регіону шляхом забезпечення їх шкільними автобусами як важливим інструментом для рівного доступу сільських дітей до якісної освіти.  На передодні Різдвяних свят  ключі від нового шкільного автобуса отримала директор нашої школи – Шостак Л.Б.Автобус буде використовуватися  не тільки для підвезення учнів на навчання  і на роботу вчителів, а й для екскурсій, подорожей, інших потреб учнівського та педагогічного колективів.

Переглядів: 314 | Додав: gosha_p | Дата: 28.01.2016 | Коментарі (0)