Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 28 » Участь учнів Оріхівської школи у Міжнародному фестивалі дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія», м. Вільнюс Литовська республіка.
14:57
Участь учнів Оріхівської школи у Міжнародному фестивалі дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія», м. Вільнюс Литовська республіка.

З 13січня по 17 січня 2016 р. у місті Вільнюс, Литовської республіки відбувся міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія», учасниками якого були і учні Оріхівської ЗШ І-ІІІ ст. Організаторами фестивалю виступили Всеукраїнські громадські благодійні організації – «Серце до серця» та «Рівний-рівному» за підтримки Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України та інших.  У фестивалі взяли участь понад 200 осіб з різних регіонів України та Литви. Полтавську  область гідно представили дівчата Оріхівської школи: Савченко Мар’яна, Остапенко Поліна. Масовець Анастасія, Пелюшкіна Наталія, Довгаленко Дарина, Сахненко Богдана, Пампура Альона, які виступали у номінації «Молодь обирає здоров’я», та отримали диплом за зайняте ІІ місце. Своїм виступом дівчата вразили не тільки глядачів, а й членів журі. Та головне в тому,що команда ще більше повірила в себе і свої можливості.

Крім творчих конкурсів учасники фестивалю відвідали міста Люблін (Польща), Тракай (Литва), Варшава (Польща), де змогли ознайомитися з культурною, історичною та мистецькою спадщиною польського та литовського народів. У м. Вільнюсі окремо було проведено екскурсії до найвидатніших місць Старого міста.

 

Переглядів: 361 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar