Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 13

Славна добрими і героїчними традиціями Українська земля. Її сини – запорізькі козаки, навіки ввійшли до скарбниці пам’яті українського народу. Напередодні світлого дня Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалась заступницею і покровителькою козаків, відзначається національне свято – День Захисника Вітчизни.12 жовтня в Оріхівській ЗШ І – ІІІ ступенів відбулися спортивні змагання «Козацькі розваги». Участь брали три команди: «Леви», «Січ», «Блискавка», а капітанами стали справжні козаки. Ватажки продемонстрували свою силу і спритність, розповіли про звичаї та традиції запорізьких козаків. Учасники змагань підтвердили звання славних нащадків козаків і дали обіцянку свято шанувати і примножувати тую славу.

... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: gosha_p | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

9 жовтня у Оріхівській ЗШІ-ІІІ ст. відбувся вечір відпочинку для старшокласників,організаторами якого стали учнівська рада самоврядування. Відкрила вечір президент школи – Савченко Мар’яна, вона ж була і ведучою вечора. Родзинкою став конкурс «лотерея» який провели учні 10 класу.Найулюбленішими розвагами були конкурси «фанти», « обережний ковбой», де учасники змогли перевірити свою інтуїцію та проявити художні таланти. Також приємним сюрпризом для учасників вечора стали виступи шкільного танцювального колективу «Грація», Пампури Альони- у її виконанні прозвучала пісня «Закохалася  та дуету Хмиленко Валерії і Юлії з піснею «Країна моя».Підсумком свята стало нагородження переможців усіх конкурсів солодкими призами.

... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: gosha_p | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

Цей день завжди проходить у нашій школі по особливому. Із самого ранку у кожному класі панувала особлива святкова атмосфера. В коридорах розміщені  привітальні плакати від учнів школи. За шкільною традицією День вчителя- ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводять старшокласники.Учні спробували себе в ролі вчителів. Після уроків вчителі та учні зайняли свої місця в святково прибраній залі, і свято розпочалося. Присутніх привітала директор школи Л.Б.Шостак та вручила вчителям грамоти. Також на своє професійне свято завітали і пенсіонери. Учні школи вітали своїх наставників квітами та пісенними дарунками, і на завершення подарували святковий торт.

                                                                  ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: gosha_p | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)