Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 21

21 травня  по головній вулиці с. Оріхівка  урочистою ходою пройшли учні та вчитеді школи,  демонструючи свої вишукані та неповторні вишиванки. Грандіозне дійство не лишило байдужим нікого!  Адже це показник високого рівня патріотизму та любові до свого рідного села, своєї держави, її історії!   Для українців Вишиванка, як і Прапор, як і Герб, як і Гімн – є справжнім державним символом. А також символом здоров'я, краси, щасливої долі, родової пам'яті, любові, святості. Це оберіг!

                                                                      ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: gosha_p | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)

У зміцненні патріотичних почуттів велику роль відіграє героїко-патріотичне виховання, покликане формувати бойовий, морально-психологічний дух, спонукати до фізичного вдосконалення громадянина-патріота, виробляти глибоке розуміння громадського обов’язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії народу, його Збройних сил.                                            

На території  Тернівщанської ЗШ I-IIст. пройшов військово- патріотичний вишкіл учнівської молоді ЗНЗ Лубенського району.В колишній школі зараз знаходиться центр підготовки добровольчого батальйону «ОУН».Майбутні захисники нашої Батьківщини пройшли підг ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: gosha_p | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)