Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 13 » Виставка робіт з природного матеріалу «Казка осені»
21:36
Виставка робіт з природного матеріалу «Казка осені»

Працювати добре всім –
І великим, і малим!
Творять руки всі дива,
й на очах все ожива
І дерева, і трава,
Сонце, небо і хмаринки,
Ще й із ґудзиків тваринки!

На вулицях мальовничих сіл оселилася осінь, яка своїм золотим пензликом розмальовує листя дерев та квітів. Різнобарв’я кольорів надихнуло влаштувати в ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів виставку осінніх композицій «Казка осені», яку на початку жовтня підготували разом зі своїми класними керівниками та батьками учні 1-4 класів. Метою виставки є розвиток творчості серед вихованців школи. Такі творчі виховні заходи допомагають пробудити в душі дитини любов до рідної природи, почуття художника, бажання випробувати свої сили, сприяють вихованню творчої особистості.
Діти творчо підійшли до такого заходу і створили оригінальні композиції на осінні мотиви. Вони всім своїм творінням вигадали креативні і красномовні назви. Матеріалами для втілення творчих фантазій були осінні дари природи: фрукти, овочі, квіти, листя, гілки дерев, які допомогли створити яскраві букети, квітковий водограй, казковий двір, образи їжачків, мурах, гусениць, поробки з гарбузів та багато інших захоплюючих витворів учнівських фантазій.
Дякуємо батькам за їх участь у житті нашої школи, за підтримку і допомогу у розкритті творчого потенціалу своїх дітей - наших учнів!

 

 

Переглядів: 164 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar