Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 15 » Виховуємо патріотів
15:10
Виховуємо патріотів

Із метою відродження національних традицій та виховання патріотизму у підростаючого покоління,  виявлення творчо обдарованої учнівської молоді та сприяння розвитку її талантів, 13 грудня   у м. Полтаваі відбувся обласний  фестиваль-конкурс національно-патріотичного виховання.
Бурхливі емоції й нерівня,ні враження у глядачів викликали виступи усіх учасників заходу. Зі сцени лунали  повстанські пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу, сучасні твори про незалежну Україну, композиціїі, які народились під час подій на Майдані. Особливо вражаючими були  театралізовані постановки та запальні українські народні танці.
Виступ кожного колективу вирізнявся оригінальністю та артистизмом. Кожен присутній на конкурсі проникся почуттям гордості та любові до України.

Учні  Оріхівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.. В. М. Леонтовича Засульської сільської ради Полтавської області продемонстрували свій виступ під назвою   «Україна без війни». Журі відзначило  майстерність, естетичну вихованість, емоційність та артистизм колективу і нагородило його Дипломом ІІ ступеня. 

Переглядів: 358 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar