Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 17 » Відбувся третій LEGO-фестиваль для учнів початкових класів на тему «Вода й людина»
14:14
Відбувся третій LEGO-фестиваль для учнів початкових класів на тему «Вода й людина»

Всі діти обожнюють грати в ігри, а особливо створювати рухомі моделі, втілювати свої творчі ідеї в життя. Саме LEGO-фестиваль є ідеальною грою, яка ось уже 3 роки підряд зачаровує і захоплює молодших учнів.

11 квітня на базі ОЗ «Засульська ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія» відбувся  LEGO-фестиваль для учнів початкових класів на тему «Вода й людина” та представлені  рухомі LEGO-моделі на тему “Пригоди води”.

Конкурсанти з  7 закладів загальної середньої освіти Засульської сільської ради Полтавської області представили шляхи вирішення проблеми води на Землі в рамках міжнародного проекту «Вода й людина».

Команди використали наукові методи й інженерні прийоми для розв’язання завдань. Готуючись до процесу проектування, учасники проводили власні дослідження на одну з тем: пошук, транспортування і зберігання питної води, виявлення й видалення забруднень, використання води при виробництві продуктів харчування, утилізація стічних вод, контроль промислового або сільськогосподарського стоку в природних водоймах.

Інновації команд оцінювало компетентне  журі відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Засульської сільської ради.

Усі учасники фестивалю отримали в нагороду розвивальні ігри та грамоти. Уже вдруге учні Оріхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича  «LEGO-Оріхівка» отримали перемогу за такими  номінаціями:

«Творча та креативна LEGO-модель» та «Маленькі Ейнштейни»

Вітаємо переможців та тренерів.

Переглядів: 257 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar