Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Липень » 23 » В добру путь ВИПУСКНИКИ - 2018 року!
19:40
В добру путь ВИПУСКНИКИ - 2018 року!

В житті кожної країни, як і цілого народу немало визначних подій, одна із них – випускний вечір. Випускний вечір – це своєрідний підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання учнів, вболівання за своїх дітей батьків, це початок важливого і дуже відповідального етапу в житті кожного випускника. Це - прощання з дитинством. Підбиваючи підсумки, ми згадуємо все хороше, що відбулося за 11 років життя у школі.
Дорогі випускники Оріхі
вської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича Засульської сільської ради!
Нам дійсно шкода, що ви полишаєте стіни нашої школи! Ми передавали вам свої знання, вкладали в кожного часточку свого серця, допомагали знайти своє місце в житті. Хай же воно буде сповнене радістю, щастям, творчою працею. Досягти цього буде нелегко, адже від сьогодні кожен піде своїм власним шляхом, не оглядаючись, не чекаючи підказок, кожному доведеться самостійно шукати відповіді на безліч запитань.
Ось і залишилися позаду складні іспити, безсонні ночі в спробах вивчити все те, що не встигли за 11 років. Ви з честю подолали перші серйозні випробування – успішно склавши ЗНО.
Ми горді за результати, які ви отримали:
без жодного «не склав» складено ЗНО з української мови і літератури (чотири із 8 випускниць – отримали оцінку 11 балів, одна з них із реультатом 191 бал), математики (з найнижчою оцінкою – 7 балів), біології ( одна із чотирьох отримала 183 бали), фізики ( всі оцінки достатнього рівня), географії (не менше 9 балів), англійської мови (182 бали); з історії України одна учениця має 190 балів.
Як підсумок - з 8 випускниць школи – дві отримали медалі: Золоту «За високі досягнення у навчанні» - Савченко Мар’яна та Срібну «За досягнення у навчанні» - Остапенко Поліна. До речі випускниці нашої школи єдині серед шкіл Засульської ОТГ, що отримали медалі. Приємно, що Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів другий рік поспіль підтримує естафету «золота».
Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!
Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Стихли останні акорди випускного, дівчата зустріли перший свій дорослий світанок. Попереду нові випробування! Щасти вам, ВИПУСК 2018!!!

 

 

 

Переглядів: 326 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar