Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 17 » “Україна без війни”
14:23
“Україна без війни”

З метою відродження національних традицій та виховання патріотизму у підростаючого покоління, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді та сприяння розвитку її талантів, в грудні місяці 2017 року у на базі Полтавського обласного центру естетичного виховання та учнівської молоді  відбувся ІІ етап Обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання. У конкурсі взяли участь колективи з усіх куточків Полтавської області, які продемонстрували свої виступи у таких номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Малі театральні форми».

Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей та молоді, формування національно-культурної ідентичності, національно-патріотичного світогляду та розвитку морально-духовних цінностей школярів. Основним завданням Конкурсу є сприяння учням в освітньому, духовному розвитку, їхній соціалізації і життєвому самовизначенню через залучення до культуротворчої діяльності, патріотичне виховання дітей та молоді засобами мистецтва, створення сприятливих умов для реалізації творчого потенціалу школярів.

У квітні 2018 року учні  Оріхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.М.Леонтовича Засульської сільської ради (керівники Жмак Я.В. та Насонова К.П.) отримали довгожданий Кубок та Диплом ІІ ступеня за виконання композиції “Україна без війни”.

Так тримати! Подальших вам перемог!

 

 

Переглядів: 276 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar