Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Участь в конкурсі дитячих малюнків «Моя безпечна громада»
14:24
Участь в конкурсі дитячих малюнків «Моя безпечна громада»

У рамках проекту Асоціації ОТГ «Марафон: енергоефективна та безпечна громада»,  за підтримки всеукраїнського оператора зв'язку Датагруп,  було проведено конкурс дитячих малюнків «Моя безпечна громада». Учасники повинні були намалювати своє уявлення безпечної громади. Перемогу повинен був здобути  малюнок, який набере найбільшу кількість лайків. Голосування проводилось на сторінці Асоціації ОТГ в соціальній мережі Фейсбук, де було виставлено 70  дитячих робіт.

В даному конкурсі взяли участь такі ОТГ, як: Засульська, Лиманська, Клесівська, Пирятинська, Піщанська, Сергіївська, Баштанська, Новоселицька, Сторожинецька, Приютівська та Маловиськівська.

Засульська ОТГ представила   6 дитячих малюнків, серед яких були і 2 малюнки  учнів ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. В.М.Леонтовича, які набрали відповідно 156 і 159 лайків.

Радості дітей не було меж, коли дізналися, що один із малюнків ( автор – учень 5 класу Гарькавенко Богдан) був у числі кращих робіт (четвертий результат) і його було нагороджено подарунком.  І ось напередодні Нового року приз знайшов свого господаря.

Дякуємо усім хто підтримав роботи наших учнів, проголосувавши за них у соцмережі, а також вітаємо Богдана і бажаємо йому подальших успіхів!

Переглядів: 210 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar