Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Участь учнів у роботі гуртків – одна з сторін їх зайнятості
14:29
Участь учнів у роботі гуртків – одна з сторін їх зайнятості

        На базі ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.М.Леонтовича працюють  гуртки різноманітного спрямування: вокального, хореографічного, театрального, спортивного.  Одним із гуртків, який працює в закладі освіти не перший рік є народознавчий гурток  «Етнолялька» (керівник  - Ніна Миколаївна Крутських). З перших днів роботи він завоював серця учнів.  Діти з задоволенням займаються вишивкою та  виготовленням різних видів ляльок-мотанок.

        Роботи гуртківців приймали участь у пересувних виставках  під час місцевих, районних, обласних та всеукраїнських заходів; ставали переможцями і призерами обласних конкурсів. А одна із робіт – лялька-мотанка – прийнявши участь у Всеукраїнській виставці- конкурсі «Український сувенір» в 2017-2018 навчальному році перемогла в обласному етапі та отримала Диплом ІІ ступеня у всеукраїнському етапі в м. Київ.

           Протягом І семестру 2018-2019 навчального року та зимових канікул гуртківці  плідно працювали, готуючись до великої пересувної виставки народної творчості. Діти задоволені, що  займаються улюбленою справою,  мають вже чималу кількість робіт, виготовлених власноруч. Бажаю дітям та керівнику успіхів, подальшої творчості та перемог, своїми роботами долучатися до витоків українського народного мистецтва, відроджувати забуті українські  традиції!

 

Переглядів: 222 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar