Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Сучасне комп’ютерне обладнаня для ОЗ Оріхівська ЗОШ I-III ст. ім.В.М.Леонтовича
13:32
Сучасне комп’ютерне обладнаня для ОЗ Оріхівська ЗОШ I-III ст. ім.В.М.Леонтовича

Сучасний підхід до освіти немислимий без упровадження сучасних комп'ютерних технологій навчання, нових ефективних форм і методів організації всього навчально-виховного процесу. У системі освіти ми наближаємося до серйозних революційних перетворень.

     На даному етапі людством керує інформація. Щоб її мати, ми повинні іти в ногу з часом, використовувати нові технології як в навчанні, так і в індивідуальному розвитку, щоб не відставати від світу.

          Одним із факторів, що сприяє впровадженню інформаційно- комунікаційних технологій у навчально-виховний процес є підвищення професійної майстерності педагога. Використання комп’ютерів розширює можливості учителя під час підбору матеріалу до уроку і форм навчальної роботи, робить уроки яскравими та цікавими, інформаційно та емоційно насиченими.

     В ОЗ Оріхівська ЗОШ I-III ст. ім.В.М.Леонтовича Засульської сільської ради для навчання використовується недостатня кількість комп’ютерів. Крім того, вся техніка є морально застарілою. Це не дає можливість учням оволодівати актуальними знаннями та навичками на належному рівні.  В сучасному світі людина, що не вміє використовувати нові комп’ютерні технології відчуває себе неповноцінною – має складнощі при отримані подальшої освіти та влаштуванні на гідно оплачувану роботу. Тому ми повинні створити дітям умови для здобуття повноцінної якісної освіти з вмінням використовувати сучасні інформаційні технології.

Дану проблему допомагли вирішити відділ освіти, молоді та спорту та виконавчий комітет Засульської сільської ради шляхом виділення коштів на забезпечення ОЗ Оріхівська ЗОШ I-III ст.  додатковим сучасним комп'ютерним обладнанням зі спеціалізованим програмним забезпеченням та стереофурнітурою.

     Новорічним подарунком для закладу освіти було отримання та встановлення 6 сучасних комп'ютерних комплектів, які з нетерпінням чекають на учнів та учителів.

     Це дозволить розширити та оновити зміст, форму і методи викладання предметів, а також використовувати дані комплекти як лінгафонні при викладанні англійської мови, зменшити шумове навантаження на психологічний стан учнів та вчителя під час роботи у комп’ютерному кабінеті.

 

Переглядів: 232 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar