Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 14 » Незабутня екскурсія в м.Київ
11:04
Незабутня екскурсія в м.Київ

      03.05.2019  учні 4,7 та 8 класів ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ст.ім. В.М.Леонтовича разом з учителями  В.В. Довгаленко та  Т.І.Савченко здійснили  навчально-пізнавальну екскурсію до м.Києва.

     В ході екскурсії учні відвідали найстаріший та найбільший планетарій в Україні. За розміром куполу він посідає друге місце в Європі з площею екрану 830 кв.м. За допомогою повнокупольного фільму «Подорож Сонячною системою»  діти не просто отримали інформацію про планети Сонячної системи, але і були учасниками приголомшливої подорожі. Перед ними відкривалися чудові краєвиди планет і їх супутників. Вони змогли насолодитися видовищем чудернацьких ландшафтів планет земної групи і відчути крижаний холод далеких газових гігантів.

     Далі діти потрапили в KidsWill -  перше в Україні дитяче місто професій. KidsWill - це не просто гра, а повноцінне місто, що живе власним насиченим життям. Як і в реальному світі, тут є міська адміністрація - Мерія, правоохоронні органи - Міліція, Суд, Комунальна служба, Поштове відділення і навіть власні ЗМІ. Загалом у місті 27 станцій, на яких можна засвоїти основи близько півсотні різних професій.

     Тут кожна дитина могла  на деякий час стати дорослою і самостійною: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробляти гроші та витрачати їх на свій розсуд (стартовий капітал був у розмірі 100 фунтів). Як дорослим, дітям довелося самостійно вирішувати, ким бути, яку професію обрати. У KidsWill вони могли  спробувати все: і службу в поліції, і лікарську практику, і роботу на телебаченні і багато іншого. Діти були не просто спостерігачами, а й активними учасниками гри. Особливість KidsWill в тому, що тут заробляти гроші не менш цікаво, ніж витрачати.

     В цьому містечку діти мали можливість показати себе з різних сторін, отримати максимально повне уявлення про існуючі професії, зрозуміти й відчути економічні та правові основи, на яких базується життя сучасного суспільства.

     На зворотному шляху, екскурсанти  традиційно відвідали «Макдональс». Всі повертались додому втомленими, але щасливими!

 

Переглядів: 199 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar