Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Червень » 19 » Навчальний рік до фінішу добіг. От і усе, скінчилися уроки…
21:55
Навчальний рік до фінішу добіг. От і усе, скінчилися уроки…

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, весняний вітер приніс до ОЗ «Оріхівська ЗОШ ЛМР» чудове свято - свято Останнього дзвоника.

Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився ще один навчальний рік. Попереду — чудові літні канікули, сповнені яскравих вражень. А сумне, бо срібний  дзвоник востаннє пролунав для наших найстарших учнів — одинадцятикласників.

Любі випускники! Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій!

Шановні вчителі! Дякую Вам за мудрість, витримку і зусилля, які Ви докладали для навчання і виховання  наших учнів. Разом з ними Ви зростали професійно, тішилися їхніми досягненнями і перемогами.

Увесь учнівський та педагогічний колективи вітаю з завершенням 2020-2021 навчального року. Бажаю усім здоров’я, наполегливості, цікавих відкриттів та вдалого відпочинку влітку!

Переглядів: 137 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar