Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Березень » 25 » Моя дружна родина
14:03
Моя дружна родина

Найціннішим скарбом для кожної людини є родина. Можна мати безліч хороших друзів та знайомих, але тільки сім'я дає нам відчуття захищеності і потрібності на все життя, робить нас щасливими і впевненими у майбутньому. Саме в сім'ї ми відчуваємо підтримку і любов. Родина – це не просто слово. Це уособлення любові, радості, турботи і різних емоцій, які супроводжують нас протягом усього життя. Для того, щоб учні  краще розібралися з поняттями «сім’я» та «родина», розширили свої знання про родинні відносини та сформували правила поведінки.

19.03.2021 в ОЗ «Оріхівська ЗОШ ЛМР» соціальним педагогом школи Ніною Крутських було проведено конкурс малюнків для учнів початкових класів «Моя дружна родина». Метою даного конкурсу було виховувати у школярів почуття любові до батьків, свого роду та бажання примножувати родинні традиції, берегти свій родовід, пам'ять про нього. Сприяти створенню дружної класної родини.

Всі малюнки були цікавими та оригінальними. За результатами конкурсу переможцем було визнано ученицю 1 класу Артюх Діану.

 

Переглядів: 107 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar