Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 13 » LEGO
21:30
LEGO

LEGO — це серія іграшок, що являє собою конструктор на основі кольорових блоків, коліс, фігурок людей, тварин, птахів та інших деталей за допомогою яких можна скласти будь-які речі. Будинки, машини, роботи, скульптури — це та не тільки можна скласти за допомогою конструктора LEGO. Лего вже давно завоювали увагу не тільки дітей, а й дорослих.
На перший погляд, нічого особливого Лего собою не представляє. Подумаєш, безліч елементів, які можна сполучати між собою. Як би не так. Адже насправді Лего - це геніальна іграшка. Завдяки прямокутним шипованим деталям, які знаходяться в основі конструктора Лего перетворюється в універсальну гру. З нього можна робити практично все, починаючи з простих квадратних конструкцій і закінчуючи складними, багатогранними фігурами. Крім основних елементів, кожен набір має ряд додаткових іграшок. Залежно від спрямованості це можуть бути люди, тварини, колеса та інше. Завдяки цьому Лего стає запорукою прояви нескінченного моря творчості і безмежної фантазії, за що діти так люблять ним гратися.
Учні ОЗ Оріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів також полюбляють конструктори LEGO. Щоб придбати улюблену гру, учні 3, 5 - 6 класів разом із вихователем ГПД Н.М.Крутських, вирішили долучитися до збору каштанів, які з допомогою батьків здають на приймальні пункти. На виручені кошти буде придбано конструктор LEGO, який буде використовуватися на заняттях ГПД. Бажаємо, щоб улюблена гра принесла дітям задоволення!

 

Переглядів: 187 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar