Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Березень » 12 » ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
10:24
ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Горить свіча і пам’яті сльоза

додолу з неї краплями стікає.

Земля ридає, плачуть небеса –

Майдан героїв з почестю ховає.

Богдан Пісний

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної сотні. Події Революції Гідності змінили всіх нас. Уже минуло шість років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

Із метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні в ОЗ «Оріхівська ЗОШ ЛМР» відбулася виховна година на тему «Небесна Сотня – в пам’яті назавжди».

Патріотичний захід для учнів 7-11 класів провели заступник директора з НВР Оксана Шендрик та класний керівник 9 класу Максим Шостак. Головною метою виховної години було познайомити учнів з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, розкрити суть подвигу Небесної Сотні, ушанувати героїзм українських захисників. Учасники заходу переглянули документальний фільм про героїв Небесної Сотні, що демонструвався на каналі «1+1» (фільм 1 «Перша жертва» про трагічну загибель Сергія Нігояна).

В рамках проведених заходів було також проведено конкурс дитячого малюнка.

Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.

Держава визнала цих людей героями. Усім загиблим під час Євромайдану посмертно присуджено звання Героя України.

 

Переглядів: 111 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar