Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 14 » День пам'яті та примирення
11:10
День пам'яті та примирення

     08.05.2019 біля пам’ятника загиблим воїнам в с.Оріхівка відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті та примирення та 74 річниці з Дня Перемоги над фашистськими окупантами.

     Ми в неоплатному боргу перед доньками і синами нашої України, дитинство і юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих,  хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість і відвагу, зуміли  врятувати світ від фашистського поневолення. Немає на українській землі, в тому числі і в с.Оріхівка, жодної родини, у літописі якої не залишила страшні сторінки та жахлива війна.

     Та кривава військова агресія на Сході України до цього часу захмарює наше небо, ледь не щодня забираючи життя найкращих українських воїнів. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідним подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати і навчати дітей, повернути спокій в українські сім’ї, не дозволити розпалити вогонь нової світової війни, відродитися жахам фашизму. Тож у ці світлі травневі дні ми згадуємо і вшановуємо усіх,  хто наближав День Перемоги,  відстоював МИР тоді і тих, хто робить це сьогодні – на блокпостах і українських кордонах, волонтерських центрах та госпіталях, всюди,  де кується наша українська міць.

     Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

​​​​​​​

Переглядів: 198 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar