Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Грудень » 5 » 3 грудня - Міжнародний день інвалідів
11:39
3 грудня - Міжнародний день інвалідів

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

Колектив ОЗ "Оріхівська ЗОШ ЛМР" також долучився до проведення заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. Учителями було проведено цикл інтерактивних уроків, метою яких було розкрити зміст поняття “людей з інвалідністю”, виховувати здатність бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе, спонукати до виховання доброзичливості, чуйності, взаємоповаги, терпимості і небайдужості. Надихнулись історією життя відомих людей, які були обмежені своїми можливостями, але не були зламані духом.

Тож якщо ви раптом стали сумніватися у власних силах, лише потрібно прочитати біографії відомих людей з обмеженими можливостями. Вони змогли подолати колосальні проблеми і залишили в історії людства значний слід.

Переглядів: 109 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar