Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Грудень » 5 » 1 грудня - день боротьби з СНІДом
11:35
1 грудня - день боротьби з СНІДом

1 грудня світ відзначає день боротьби з СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. За останні роки розповсюдження ВІЛ-інфекції серед підлітків та молоді набуло характеру епідемії. 

Безумовно, СНІД – це трагедія для всієї людської спільноти. У суспільстві ми повинні з особливим співчуттям і підтримкою ставитися до людей з ВІЛ, адже найчастіше вони відчувають себе самотніми у боротьбі зі страшною недугою.

Більшість молодих людей вважають, що ця проблема – це щось далеке, що вона їх не стосується і не буде стосуватися в майбутньому. Факти доводять протилежне – кожного року фіксують все більше випадків захворювань на СНІД.

Незважаючи на успіхи медицини, ВІЛ/СНІД все ще залишається невиліковною хворобою.

У цей день в ОЗ «Оріхівська ЗОШ ЛМР»  пройшли тематичні заходи, години спілкування, інформаційні хвилини, флеш-моб «Скажемо наркоманії та СНІДу- НІ», під час яких діти більше дізнатись про СНІД, способи передачі цієї страшної хвороби. Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість. Тож бережіть себе і будьте здорові!

Переглядів: 134 | Додав: gosha_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar